הינך נמצא כאן

אסף אהרוני

עגבנייה בעור סלק
14.08.2017

מדעני מכון ויצמן למדע הצליחו לגרום לצמחי מאכל לייצר פיגמנטים של סלק - וכך לשפר את הערכים התזונתיים והעמידות שלהם

חתך של עגבנייה בשלה. בכתום: תפוצה של סוכרוז בבשר הפרי. בירוק: אחד מנוגדי-החימצון המיוצרים בקליפה. החומרים מופו ברקמת הפרי באמצעות דימות ספקטרומטריית מסה (MSI)
30.11.2016

מה הם החומרים האורגניים העיקריים המצויים בכל צמח נתון?

המדען בשדה החיטה
07.07.2016

כיצד מייצרת החיטה את המרכיב העיקרי של שכבת ההגנה שלה...

מימין: פרופ' סטיב קרליש, פרופ' אסף אהרוני ופרופ' ירון זילברברג
29.05.2014

סטודנטים במרכז הבין-תחומי יכינו תוכניות עסקיות ליישום המצאות של מדעני המכון במסגרת קורס אקדמי

מדעני מכון ויצמן למדע גילו כיצד נוצרים חומרים רעילים בתפוחי אדמה
31.07.2013

מקרי מוות של בני אדם כתוצאה מאכילת תפוחי אדמה ירוקים הם אמנם נדירים למדי, אך הרעלות כאלה גורמות תכופות למחלות ולתמותה בחיות משק...

פרופ' אסף אהרוני ושירה מינץ-אורון. קו פיקדילי
28.05.2012
כדי לייעל את תהליך הפיתוח של זנים חדשים, מדענים ישתמשו במודלים המתארים את חילוף החומרים בצמח, אשר מזכירים את מפת הרכבת התחתית...
יד על הברז
04.03.2011
האם מתגים ביולוגיים עתיקים יעשו Come Back למרכז הבמה הביו-טכנולוגית?
ד"ר אסף אהרוני. טעם וארומה
01.03.2011
מדעני המכון לקחו חלק בפרויקט מיפוי הגנום של תות הבר, ותרמו למחקר את המיפוי והזיהוי של גנים ומשפחות גנים אשר אחראים ליצירת...

עמודים