הינך נמצא כאן

תזונה

עגבנייה בעור סלק
14.08.2017

מדעני מכון ויצמן למדע הצליחו לגרום לצמחי מאכל לייצר פיגמנטים של סלק - וכך לשפר את הערכים התזונתיים והעמידות שלהם

שיתוף פעולה בין DayTwo לבין ג'נסן
19.03.2017

חברת DayTwo, שקיבלה מזרוע היישומים של המכון, "ידע", רישיון לפיתוח פלטפורמה לתזונה מותאמת אישית בהתבסס על מחקריהם של פרופ' ערן סגל וד"ר ערן אלינב...

הצלם עמוס נחום, על רקע אחד הכרישים שצילם
23.02.2017

אירוע "המועדון המדעי": על תזונה וצילומי טבע.

לאכול ללא הגבלה
21.03.2016

מי לא היה רוצה לאכול ללא הגבלה ובכל זאת להישאר רזה וחטוב?

מכוונים את השעון
01.12.2015
האם שינויים בתזונה עשויים לאפשר כיוונון של השעונים הביולוגיים בגוף?
הבדלים בין-אישיים גדולים בתגובות למזון
19.11.2015

מה יעלה יותר את רמת הסוכר בדם: סושי או גלידה? על-פי מחקר של מדעני מכון...

דירוגם של בשר העוף, החזיר, הביצים ומוצרי החלב היה דומה. מתברר שחוסר היעילות של הפרה בהשוואה לחיות משק אחרות, מעלה את המחיר הסביבתי של מוצרי החלב במידה משמעותית, כך שלמעשה, הוא דומה למחירו הסביבתי של בשר עוף.
21.07.2014

מדעני מכון ויצמן למדע חישבו את ההשלכות הסביבתיות של גידול-בעלי חיים למאכל

מימין: עינת ברקוביץ', ד"ר דן גלווין, פרופ' אורי אלון, ז'ואל ופרופ' דניאל זייפמן, מוריס קאהן, אריאלה קיש דלייני, פרופ' צחי פלפל, יעל גורן-וגמן ופרופ' ישראל בר-יוסף
29.05.2014
אריאלה קיש דלייני ומוריס קאהן, חברי אגודת הידידים של מכון ויצמן למדע,...

עמודים