ערב חוויתי מדעי בנושא לחם – "אם אין לחם אין מדע" - יתקיים ביום ב', 11 ביולי, בשעה 19:30, באולם הברווז שבמכון דוידסון לחינוך מדעי, הזרוע החינוכית של מכון ויצמן למדע.
הערב יכלול הרצאה מדעית העוסקת באפיית לחם החל בגרגיר החיטה ועד הלחם. ההרצאה תלווה בהדגמה ובטעימות בהנחיית ד"ר נעמי זיו (בעלת הבלוג "מדע בצלחת"), אורי שפט (אופה, שף ובעל מאפיית "לחמים" (והקונדיטורית רינת צדוק.
מחיר: 60 ש"ח לאדם.
ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש בטלפון: 08-9378365 או באמצעות אתר האינטרנט: