מחיר סביבתי

01.12.2014
דורון כהן, חבר אגודת הידידים, עם הסופר אלי עמיר, אותו הציג באירוע

 באירוע האחרון של המועדון המדעי הירצה פרופ' רון מילוא, המחלקה למדעי הצמח והסביבה, על "מחיר הסטייק: ההשלכות הסביבתיות של ייצור מזון מן החי". פרופ' מילוא הסביר מדוע עלות ייצור בשר בקר יקרה פי כמה וכמה במונחים סביבתיים מהעלות סביבתית של ייצור עוף, למשל.

עוד דיבר באותו אירוע הסופר אלי עמיר, שסיפר בין היתר על ילדותו בעיראק בשנות ה-30 וה-40 של המאה הקודמת, על קליטתו המאתגרת במחנה עולים בחיפה, ועל המציאות הישראלית דאז. "היום כבר יש ביטחון בחברה הישראלית. אנשים לא מתביישים לספר שבאו מהגולה, לעומת העבר שבו הייתה מבוכה להשתמש בשפת האם וכולם רצו להרגיש צברים".

לשיתוף:

 

 

 

 

פודקאסטים
אינסטגרם