עיתונאיות ועיתונאים, הירשמו כאן להודעות לעיתונות שלנו
הירשמו לניוזלטר החודשי שלנו:
הסם המופק מקקטוס הפיוטה ההולך ונכחד משמש בטקסים דתיים כבר אלפי שנים. השפעתו על קולטני הסרוטונין במוח החזירה אותו לתודעה כמושא מחקר בתחום...
מדעני מכון ויצמן למדע חשפו כי קרוב משפחה בוטני של חסה מייצר לא פחות מ-40 קנאבינואידים – חומרים פעילים בעלי פוטנציאל רפואי המאפיינים את צמח הקנאביס...
מאגר מידע חדש חושף את סודותיו של הפרי האדום
מדור ידידים - מארס 2021, מתוך "המכון", גיליון 102
על חומרים מקציפים דמויי סבון המסייעים לצמחים להילחם במזיקים ועל מקרה מפתיע של "חטיפה" מולקולרית
פרופ' אסף אהרוני זכה בפרס מטעם האגודה האמריקאית למדעי הצמח, לשנת 2020.
האם הרכב החיידקים סביב שורשי הצמח משפיע על הצמח?
הסטארט-אפ פיטולון שהוקם על-בסיס טכנולוגיות של מדעני מכון ויצמן למדע, ינסה להעביר את תעשיית המזון העולמית לצבעי מאכל טבעיים...
חברת "מטבוליק אינסייטס", שהוקמה תוך שיתוף פעולה עם המחקר הבסיסי של מדעני מכון ויצמן למדע, פועלת לאיתור תרכובות אורגניות ולפיתוח מוצרים...
מדעני מכון ויצמן למדע הצליחו לגרום לצמחי מאכל לייצר פיגמנטים של סלק - וכך לשפר את הערכים התזונתיים והעמידות שלהם