הינך נמצא כאן

אסף אהרוני

מדעני מכון ויצמן למדע גילו כיצד נוצרים חומרים רעילים בתפוחי אדמה
31.07.2013

מקרי מוות של בני אדם כתוצאה מאכילת תפוחי אדמה ירוקים הם אמנם נדירים למדי, אך הרעלות כאלה גורמות תכופות למחלות ולתמותה בחיות משק...

ד"ר אסף אהרוני. טעם וארומה
01.03.2011
מדעני המכון לקחו חלק בפרויקט מיפוי הגנום של תות הבר, ותרמו למחקר את המיפוי והזיהוי של גנים ומשפחות גנים אשר אחראים ליצירת...
מדעני מכון ויצמן למדע, בשיתוף עם צוותי מדענים ממדינות רבות, פיענחו את הגנום המלא של תות הבר
27.12.2010

מאמץ משותף של מדענים רבים ממוסדות מחקר ברחבי העולם, ובהם ד"ר אסף אהרוני וד"ר אביטל אדטו ממכון ויצמן למדע, הוביל...

מדעני מכון ויצמן גילו את הגן האחראי להיווצרות עגבניה ורודה, החביבה במיוחד על הסינים
14.01.2010
הגן האחראי להיווצרותה של עגבניה ורודה ומתוקה יחסית, החביבה במיוחד על בני המזרח הרחוק, נחשף באחרונה במעבדתו של ד"ר...
חתך של עגבנייה בשלה. בכתום: תפוצה של סוכרוז בבשר הפרי. בירוק: אחד מנוגדי-החימצון המיוצרים בקליפה. החומרים מופו ברקמת הפרי באמצעות דימות ספקטרומטריית מסה (MSI)
30.11.2016

מה הם החומרים האורגניים העיקריים המצויים בכל צמח נתון?

המדען בשדה החיטה
07.07.2016

כיצד מייצרת החיטה את המרכיב העיקרי של שכבת ההגנה שלה...

מימין: פרופ' סטיב קרליש, פרופ' אסף אהרוני ופרופ' ירון זילברברג
29.05.2014

סטודנטים במרכז הבין-תחומי יכינו תוכניות עסקיות ליישום המצאות של מדעני המכון במסגרת קורס אקדמי

פרופ' אסף אהרוני ושירה מינץ-אורון. קו פיקדילי
28.05.2012
כדי לייעל את תהליך הפיתוח של זנים חדשים, מדענים ישתמשו במודלים המתארים את חילוף החומרים בצמח, אשר מזכירים את מפת הרכבת התחתית...

עמודים