הינך נמצא כאן

תזונה

דירוגם של בשר העוף, החזיר, הביצים ומוצרי החלב היה דומה. מתברר שחוסר היעילות של הפרה בהשוואה לחיות משק אחרות, מעלה את המחיר הסביבתי של מוצרי החלב במידה משמעותית, כך שלמעשה, הוא דומה למחירו הסביבתי של בשר עוף.
21.07.2014

מדעני מכון ויצמן למדע חישבו את ההשלכות הסביבתיות של גידול-בעלי חיים למאכל

מדעני מכון ויצמן למדע מגייסים משתתפים למחקר ייחודי בתחום התזונה וחיידקי המעי
25.08.2013

אלו מזונות מתאימים ובריאים ביותר עבורכם? כיצד מושפעת רמת הסוכר בדמכם מאכילת תפוח בדבש או ארוחת חג מלאה?

ד"ר אסף אהרוני. טעם וארומה
01.03.2011
מדעני המכון לקחו חלק בפרויקט מיפוי הגנום של תות הבר, ותרמו למחקר את המיפוי והזיהוי של גנים ומשפחות גנים אשר אחראים ליצירת...
מדעני מכון ויצמן למדע, בשיתוף עם צוותי מדענים ממדינות רבות, פיענחו את הגנום המלא של תות הבר
27.12.2010

מאמץ משותף של מדענים רבים ממוסדות מחקר ברחבי העולם, ובהם ד"ר אסף אהרוני וד"ר אביטל אדטו ממכון ויצמן למדע, הוביל...

שיתוף פעולה בין DayTwo לבין ג'נסן
19.03.2017

חברת DayTwo, שקיבלה מזרוע היישומים של המכון, "ידע", רישיון לפיתוח פלטפורמה לתזונה מותאמת אישית בהתבסס על מחקריהם של פרופ' ערן סגל וד"ר ערן אלינב...

הצלם עמוס נחום, על רקע אחד הכרישים שצילם
23.02.2017

אירוע "המועדון המדעי": על תזונה וצילומי טבע.

לאכול ללא הגבלה
21.03.2016

מי לא היה רוצה לאכול ללא הגבלה ובכל זאת להישאר רזה וחטוב?

מכוונים את השעון
01.12.2015
האם שינויים בתזונה עשויים לאפשר כיוונון של השעונים הביולוגיים בגוף?
הבדלים בין-אישיים גדולים בתגובות למזון
19.11.2015

מה יעלה יותר את רמת הסוכר בדם: סושי או גלידה? על-פי מחקר של מדעני מכון...

עמודים