הינך נמצא כאן

חקלאות

דירוגם של בשר העוף, החזיר, הביצים ומוצרי החלב היה דומה. מתברר שחוסר היעילות של הפרה בהשוואה לחיות משק אחרות, מעלה את המחיר הסביבתי של מוצרי החלב במידה משמעותית, כך שלמעשה, הוא דומה למחירו הסביבתי של בשר עוף.
21.07.2014

מדעני מכון ויצמן למדע חישבו את ההשלכות הסביבתיות של גידול-בעלי חיים למאכל

ד"ר אסף אהרוני. טעם וארומה
01.03.2011
מדעני המכון לקחו חלק בפרויקט מיפוי הגנום של תות הבר, ותרמו למחקר את המיפוי והזיהוי של גנים ומשפחות גנים אשר אחראים ליצירת...
מדעני מכון ויצמן למדע, בשיתוף עם צוותי מדענים ממדינות רבות, פיענחו את הגנום המלא של תות הבר
27.12.2010

מאמץ משותף של מדענים רבים ממוסדות מחקר ברחבי העולם, ובהם ד"ר אסף אהרוני וד"ר אביטל אדטו ממכון ויצמן למדע, הוביל...

המדען בשדה החיטה
07.07.2016

כיצד מייצרת החיטה את המרכיב העיקרי של שכבת ההגנה שלה...

כיבוי אורות
01.12.2015
מדוע הצמחים "לוחצים על הבלמים" תוך כדי הפקת העמילן?
ארבידופסיס. כמו צמחים אחרים, פיתח יכולת להתמודד עם שינויים פתאומיים בעוצמת האור
26.10.2015

כשנוהגים במכונית לא מומלץ, בלשון המעטה, ללחוץ בעת ובעונה אחת על דוושת הדלק ועל הבלמים. אך מדעני מכון ויצמן למדע גילו כי כך בדיוק נוהגים...

מחיר הסטייק
01.09.2014
מדעני המכון חישבו את המשאבים הסביבתיים הנדרשים לייצור מוצרי חלב, ביצים, בשר בקר, עוף, ועוד. כך התברר שהעלות הסביבתית של בשר...
פרופ' גד גלילי. אור ירוק
23.08.2012
צמחים שאוכלים את עצמם הם לפעמים חדשות טובות
מימין: ד"ר תום רוברטס, ד"ר עפרה בודאי-חדריאן, פרופ' רוברט פלור, ד"ר נרדי למפל, וד"ר אולגה דוידוב. צמיחה
01.03.2011
זינוקים במחירי העגבניות המתרחשים מעת לעת - בעקבות גלי חום, או מסיבות אחרות - מזכירים לתושבי הארץ עד כמה לא בטוחים מקורות...